PERKARA : LATIHAN RUMAH SUKAN & MASISUPA (PIC 2)

TARIKH : 16 - 21 JAN 2020

TEMPAT : SMAA

PENGISIAN : BAGI MENYAHUT CABARAN PERTANDINGAN RUMAH SUKAN TAHUN INI , MASING - MASING BERLATIH SEHABIS BAIK .PADA TAHUN INI PERTANDINGAN RUMAH SUKAN BERHIAS BERTEMAKAN ADIWIRA ..SIAP SEDIA BERAKSI DENGAN JAYANYA ...

Tag: #UNITKOKURIKULUM2020