PEMENANG KUIZ RAMADAN 2017

DATARAN KEJAT SMA AL –ATTAS , 4 JULAI 2017 – Sebagai tanda galakkan kepada semua pelajar bagi mendekatkan diri dengan kemuliaan bulan ramadan , satu kuiz ramadan telah dianjurkan oleh Badan Dakwah Al –Attas  pada bulan ramadan yang lalu .Sepanjang kuiz dilaksanakan semua  pelajar bertungkus lumus menjawab persoalan yang telah ditanya melalui set soalan yang diberikan kepada setiap pelajar . Sebagai tanda penghargaan kepada para pemenang bagi kuiz ramadan tersebut , tarikh 22 jun lalu satu majlis penyampaian hadiah telah disampaikan oleh GPK Kurikulum Ustaz Mohd Shaikan Bin Mohd Moktar yang diiringi oleh GPK Kokurikulum Ustaz Sharkawi Bin Haji Mohd Shaadan . Tahniah diucapkan kepada semua pemenang .

Tag: #KUIZ RAMADAN