PERKARA : NASIHAT BERGUNA DARIPADA PUAN PENGETUA

TARIKH : 10/2/2020

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENGISIAN : PUAN PENGETUA PUAN ROSIAH BT ZAINAL SENTIASA MENITIPKAN DOA AGAR PARA PELAJAR DAPAT MENJADI SEORANG PELAJAR YANG CEMERLANG SAMA ADA DARI SEGI PEMBELAJARAN MAHUPUN SAHSIAH DIRI..SEMOGA SEMUA PARA PELAJAR SENTIASA MENJAGA ETIKA & MENGAMALKAN SIKAP YANG BAIK SESAMA RAKAN .

Tag: #PENGETUAPRIHATIN