INFO TERKINI PERCUBAAN SPM 2018

PERKARA : TARIKH PERCUBAAN PEPERIKSAAN  SPM 2018

TARIKH : SEPERTI DALAM JADUAL

#USAHA UNTUK MENGAPAI KEJAYAAN ADALAH KEHENDAK DIRI SENDIRI ...GURU HANYA MENYAMPAIKAN ILMU , ANDALAH YANG MENENTUKAN SAMA ADA  MEMILIH KECEMERLANGAN ATAU SEBALIKNYA...

#SELAMAT MAJU JAYA..

Tag: #SPM2018