PERKARA : PERKONGSIAN ILMU JOM BACA OLEH KETUA PELAJAR

TARIKH : 23 APRIL 2019

TEMPAT  : DATARAN KEJAT

PENGISIAN : SEBAGAI SIMBOLIK PELANCARAN KEMPEN MEMBACA , BAGI MENGHIDUPKAN PROGRAM JOM BACA BERSAMA SELAMA 10 MINIT KETUA PELAJAR TELAH BERKONGSI KEBAIKAN SEBUAH BUKU UNTUK DIJADIKAN TELADAN BAIK DALAM MENGHIDUPKAN BUDAYA MEMBACA KATANYA .
 DENGAN PERKONGSIAN BELIAU MAKA DENGAN INI PUSAT SUMBER AL ATTAS TELAHPUN MELAKSANAKAN PROGRAM SELURUH MALAYSIA ITU . SELEPAS PERKONGSIAN BACAAN BERAKHIR SELAKU SETIAUSAHA PUSAT SUMBER PUAN NORRULHUDHA JAMALUDIN MEMAKAIKAN BUTTON KEMPEN MARI MEMBACA UNTUK TEBUSAN HADIAH DARIPADA PUSAT SUMBER. BAGI PELAJAR LAIN YANG INGIN BERKONGSI IDEA AMAT DIGALAKKAN MEMGHIDUPKAN PROGRAM YANG AKAN DIADAKAN PADA SETIAP PAGI SELASA ITU .

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS