PEMILIHAN AJK BADAN BERUNIFORM

PERKARANGAN  SMA AL –ATTAS , 8 FEB 2017 – Setiap tahun Unit Kokurikulum akan mengadakan Mesyuarat Agung Kokurikulum agar perancangan yang telah dilaksanakan berjalan lancar . Pada hari rabu yang lalu telah berlangsungnya Mesyuarat untuk Unit Uniform yang terdiri daripada BOMBA , POLIS , KRS , PPIM , JPAM & PBSM.Tepat jam 3.10 petang pemilihan setiap ajk dilaksanakan . Melalui kerjasama badan – badan Uniform kerajaan dengan pihak sekolah adakalanya pelbagai aktiviti dirangkakan setiap tahun seperti karnival, perkhemahan & latihan kawat kaki mengikut ketetapan & keadaan cuaca yang mengizinkan . Kerjasama pelajar dalam pelibatan aktiviti tersebut amat memberangsangkan oleh sebab pelbagai ilmu diperoleh melalui aktiviti tersebut .Mesyuarat bersurai kira – kira jam 3.45 petang .

Tag: #BADAN BERUNIFORM