SUJUD SYUKUR TAMAT SMA 2018

PERKARA : SUJUD SYUKUR PELAJAR SMA 2018

TARIKH  : 26 OKT 2018

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

TAKLIMAT DISAMPAIKAN : PUAN HANUM JABAR ( GPK KURIKULUM)

PELAJAR : TING 4

PENGISIAN : SELEPAS SAHAJA TAMAT PEPERIKSAAN SMA 2018, SEJURUS MENDENGAR TAKLIMAT DARIPADA GPK KURIKULUM PARA PELAJAR MELAKSANAKAN SUJUD SYUKUR KEPADA ALLAH .SUJUD SYUKUR TERSEBUT DILAKUKAN ADALAH UNTUK MENZAHIRKAN RASA TERIMA KASIH & SYUKUR KEPADA - NYA KERANA SETELAH BERTUNGKUS LUMUS BERJUANG MENJAWAB PEPERIKSAAN BERTULIS SIJIL MENENGAH AGAMA YANG BERLANGSUNG SELAMA 2 MINGGU YANG BERMULA DARI TARIKH 15 OKT YANG LALU....WARGA PENDIDIK JUGA BERHARAP SEMOGA KEJAYAAN MENGIRING SETIAP LANGKAH ANAK - ANAK AL - ATTAS DALAM MENUNTUT KECEMERLANGAN ..

Tag: #sma2018