INTEGRITI DALAM PERKHIDMATAN

BILIK SEMINAR SMA AL –ATTAS , 8 APRIL 2017 -  Integriti Dalam Perkhidmatan merupakan tajuk bagi LADAP siri 1 buat semua guru & kakitangan Al – Attas yang telah disampaikan oleh Dr Hj Tajuddin Bin Mohd Yunus.,AMP merupakan Pegawai Pendidikan Daerah Pekan . LADAP tersebut dilaksanakan adalah untuk mendedahkan kepada semua pekerja agar bertindak lancar dalam segala hal dengan mengamalkan sikap amanah , adil & saksama .Ceramah yang disampaikan amat berguna malahan membuka mata semua pihak agar sentiasa gembira ketika menjalankan tanggungjawab masing – masing sewaktu dalam perkhidmatan . Semoga dengan perkongsian ilmu daripada insan yang berpengalaman luas seperti beliau akan memperoleh kebaikan semua pihak & ucapan terima kasih daripada pihak Sma Al –Attas kerana kesudiaan beliau hadir ke perkarangan sekolah pada hari tersebut .

Tag: #LADAP SIRI 1