PEMANTAUAN GURU DI DALAM KELAS

PERKARA : PEMANTAUAN GURU DI DALAM  KELAS

TARIKH : 27 OGOS 2019

TUJUAN : PEMANTAUAN DIADAKAN ADALAH BERTUJUAN UNTUK MELIHAT PRESTASI PARA GURU MENGAJAR KETIKA DI DALAM KELAS .DENGAN CARA INI JUGA DAPAT MENGETAHUI KECENDERUNGAN  PARA PELAJAR UNTUK BELAJAR .

Tag: #PEMANTAUANGURU