SISTEM RPH YANG TERSUSUN

PERKARA : 2019 BERMULA PENGGUNAAN E- FAIL BAGI SEMUA GURU SMA AL ATTAS .

PENGISIAN :  SEBAGAI LANGKAH MEMUDAHKAN LAGI URUSAN RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN GURU ( RPH) SATU LANGKAH BAIK TELAH DIAMBIL OLEH  PIHAK PENGURUSAN JAIP ( BAHAGIAN PENDIDIKAN ) DENGAN MEMPERKENALKAN E- FAIL  MELALUI SISTEM YANG  DIPANGGIL " ARMADA " KETIKA PROSES PENYEDIAAN RPH BUAT GURU - GURU .
  SELAKU GPK & SU KURIKULUM SEGALA GERAK KERJA DALAM SISTEM ARMADA TELAHPUN DIEDARKAN KEPADA SEMUA GURU DALAM MEMAHAMINYA  SEBELUM PERSEKOLAHAN BERMULA.

Tag: #ARMADA