ZOOM IN MASISUPA DI SMA ROMPIN ( DAY 2 )PENCAPAIAN

PERKARA : PERTANDINGAN KITABATULMAQAL

TARIKH    : 23 FEB 2018

HARI         : JUMAAT

JAM         : 3.30 PTG

PENCAPAIAN : JOHAN KATEGORI LELAKI ( MUHAMMAD FAREEZ BIN ABDUL HALIM )

KETIGA KATEGORI PEREMPUAN ( NURUL FARAHANIS BINTI ZUL )

PERKARA : PERTANDINGAN MARHABAN

TARIKH    : 23 FEB 2018

HARI         : JUMAAT