CERAMAH ISRA' MIKRAJ

PERKARA : CERAMAH ISRA' MIKRAJ

TARIKH : 5 APRIL 2019

TEMPAT  : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENCERAMAH : USTAZ MASFADILLAH BIN MAT DEWA ( PEGAWAI JAIP )

PENGISIAN : CERAMAH ISRA ' MIKRAJ DIADAKAN DI PERINGKAT SEKOLAH  AGARA PARA PELAJAR LEBIH MENGETAHUI PERISTIWA DI SEBALIKNYA .
 GENERASI KINI KURANG MENGAMBIL TAHU AKAN SESUATU PERISTIWA PADA ZAMAN NABI MUHAMMAD S.A.W , MELALUI PANDUAN & PERINGATAN DARI MASA KE MASA KINI GENERASI AKAN LEBIH TERBIMBING MALAHAN TIDAK AKAN MELUPAKAN SETIAP PERISTIWA PENTING PERJUANGAN NABI MUHAMMAD S.A.W BERSAMA - SAMA SAHABAT BAGINDA ..

Tag: #ISRAMIKRAJ2019