GURUKU PRIHATIN

PERKARA : GURUKU PRIHATIN

TARIKH : 22 APRIL 2019

TEMPAT  : BILIK GURU

PENGISIAN : SETIAP KALI WAKTU REHAT CIKGU WAN NURUL KHUZAINI AKAN MENGAMBIL MASA SELAMA 10 MINIT UNTUK MENGAJAR PELAJAR MENINGKATKAN KEMAHIRAN DALAM PENGUASAAN BAHASA MELAYU . PELAJAR TING 1 TERSEBUT AMAT RAJIN HADIR KE SESI PEMBELAJARAN BERSAMA CIKGU NURUL  DEMI MENINGKATKAN KECEMERLANGAN DALAM PEMBELAJARAN .

Tag: #GURUIDOLAKU2019