BENGKEL JALAN - JALAN CARI ILMU TING 5 ( PIC 3 )

PERKARA : BENGKEL JALAN - JALAN CARI ILMU ( PIC 1 )

TING : 5

TARIKH : 12 FEB 2019

JAM :7.40 AM - 1.00 PTG

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

KELOLAAN : UNIT KAUNSELING SEKOLAH

USAHA SAMA : KUIPSAS
  ( KOLEJ UNIVERSITI  ISLAM PAHANG SULTAN HAJI AHMAD SHAH KUANTAN )

PENGISIAN : PROGRAM TERSEBUT DIADAKAN ADALAH UNTUK MENAIKKAN SEMANGAT PARA PELAJAR TING 5 YANG AKAN MENDUDUKI SPM TAHUN INI .

PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PELAJAR  KUIPSAS KERANA KESUDIAAN KALIAN MEMBANTU DALAM PENINGKATAN PEMBELAJARAN  & KEFAHAMAN ANAK - ANAK DIDIK AL ATTAS.

Tag: #SPM2019