SUJUD SYUKUR TAMAT SPM 2018

PERKARA :SUJUD SYUKUR  TAMAT SPM 2018

TARIKH : 6 DIS 2018 ( KHAMIS)

TEMPAT  : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENGISIAN : PARA PELAJAR MENYATAKAN RASA SYUKUR KEPADA ALLAH DENGAN BERKAHIRNYA KERTAS EKONOMI PADA HARI INI.. SUJUD SYUKUR DIADAKAN ADALAH UNTUK  MENDIDIK ANAK - ANAK AL ATTAS AGAR SENTIASA BERSIKAP RENDAH DIRI & MENGINGATI BAHAWA DISEBALIK USAHA & KEJAYAAN ADANYA YANG MAHA PENCIPTA IAITU ALLAH S.W.T.. PIHAK SEKOLAH BERASA SUNGGUH TERHARU DENGAN TINDAKAN PARA PELAJAR YANG MENGAMALKAN AJARAN ISLAM DENGAN BERKESAN WALAUPUN BANYAK PANCAROBA PADA ZAMAN INI..

Tag: #SPM2018