TADARUS AL - QURAN HARI PERTAMA PADA BULAN RAMADAN 2019 ( PIC 2 )

PERKARA : TADARUS AL - QURAN HARI PERTAMA PADA BULAN RAMADAN 2019

TARIKH : 9 MEI 2019

TEMPAT  : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

GURU / PELAJAR : KUMPULAN MENGIKUT KETETAPAN YANG TELAH DIBERIKAN . SEMOGA DENGAN MENGHIDUPKAN TADARUS AL - QURAN DAPAT MENDIDIK HATI ANAK - ANAK PELAJAR MENJADI LEBIH HEBAT LAGI & DI RAHMATI OLEH - NYA ..

Tag: #BULANRAMADAN