TAHNIAH CIKGU ANIS AYUNI SATU - SATUNYA WAKIL GURU SMAA KE PROGRAM DUTA GURU YAYASAN PETRONAS

Penerangan :
Yayasan Petronas dan KPM melalui Pusat STEM Negara bekerjasama untuk menjalankan Program Duta Guru Yayasan Petronas. Program ini bertujuan melatih guru yang terpilih untuk melaksanakan PdP yang berkualiti dan boleh menarik perhatian murid bagi dapat meningkatkan keseronokan, minat dan kesungguhan mereka untuk belajar. Ini akan membawa kepada kepada peningkatan kualiti pendidikan di Malaysia bersesuaian dengan keperluan negara dalam era Revolusi Industri 4.0. Guru yang terpilih juga akan berperanan sebagai duta guru bagi membantu guru lain meningkatkan kualiti PdP masing-masing di samping membawa imej guru idola yang disenangi dan disayangi murid.

Tag: #DUTAGURU # YAYASANPETRONAS