SEGMEN KEROHANIAN DIRI

PERKARA : CERAMAH MOTIVASI " SEMPURNAKAN SOLATMU JANGAN LENGAHKAN WAKTU " .

DISAMPAIKAN OLEH : USTAZ HAJI SHARKAWI BIN HAJI SHAADAN

TARIKH : 21 JAN 2019

TEMPAT : TAPAK PERHIMPUNAN

PENGISIAN : USTAZ MENGINGATKAN PARA PELAJAR SENTIASA BERLUMBA - LUMBA MEMBUAT KEBAIKAN TERUTAMANYA KETIKA SOLAT BERJEMAAH . AYAT AL - QURAN JUGA DISELITKAN AGAR MEREKA MENGETAHUI BAHAWA PENTINGNYA  SOLAT AWAL WAKTU &  DIHARAPKAN TIDAK MEMBAZIRKAN MASA ATAS SESUATU PERBUATAN YANG BOLEH MELENGAHKAN MASA SOLAT BERJEMAAH ANDA..SEMOGA  WAKTU SOLAT YANG DITETAPKAN OLEH SEMUA PELAJAR SAMA ADA PELAJAR LELAKI MAHUPUN PEREMPUAN DAPAT DIMANFAATKAN OLEH SEMUA PELAJAR ..