SEGMEN KEROHANIAN PELAJAR ASRAMA

PERKARA : PENGISIAN ROHANI ANAK - ANAK  PELAJAR ASRAMA

TARIKH  : 18 JULAI 2018

TEMPAT  : SURAU ISKANDAR ZULKARNAIN SMA AL ATTAS

JAM : SELEPAS SOLAT MAGHRIB

DISAMPAIKAN OLEH : USTAZ HISHAM BIN ALI ( IMAM MASJID AT TAQWA PEKAN )

TAJUK  : KAEDAH SOLAT  YANG BETUL

# PERKONGSIAN ILMU TERSEBUT AMAT BERGUNA UNTUK GENERASI KINI  , AGAR  SOLAT SEHARIAN DAPAT DILAKUKAN DENGAN BETUL DAN DITERIMA ALLAH S.W.T AMAL IBADAT TERSEBUT...

Tag: #asrama