SELAMAT HARI GURU...CIKGU

PERKARA : SAMBUTAN HARI GURU  PERINGKAT SEKOLAH

TARIKH    : 16 MEI 2018

TEMPAT    : DEWAN SYED HASSAN AL - ATTAS

JAM           : 7.30 PAGI HINGGA 1.30 TENGAH HARI

# SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU MALAYSIA & GURU SMAA ...JASA KALIAN AMAT BERHARGA SEPERTI MUTIARA YANG BERSINAR...MENYINARI HIDUP PELAJARMU SEHINGGA MENGAPAI KEJAYAAN....

Tag: #SELAMATHARIGURU