MESYUARAT AGUNG KOKURIKULUM

PERKARANGAN  SMA AL –ATTAS , 11 JAN 2017 – Setiap tahun Unit Kokurikulum akan mengadakan Mesyuarat Agung Kokurikulum agar perancangan yang telah dilaksanakan berjalan lancar . Mesyuarat tersebut merangkumi rumah sukan,persatuan & kelab  bagi semua pelajar .Tepat jam 3.10 petang telah berlangsungnya pemilihan setiap ajk rumah sukan, pemilihan tersebut  sebagai persediaan awal sekiranya pertandingan antara rumah sukan diadakan. Rumah Sukan Umar  adalah antara rumah sukan yang digeruni kerana tahun 2016 mereka memegang gelaran Johan Keseluruhan tetapi perkara utama yang dapat diperoleh melalui setiap pertandingan sikap bekerjasama & bertoleransi antara semua pemain lebih dirasai .Semua murid juga digalakkan memasuki mana – mana acara bagi menyahut seruan Menteri Belia & Sukan “ 1 Murid 1 Sukan ” .

Tag: #MESYUARAT AGUNG KOKURIKULUM

cikgu

2017-01-12 03:27:05 UTC

MOGA TAHUN NI RUMAH UMAR JOHAN LAGI IN SHAA ALLAH ....