MAJLIS KHATAM QURAN 2019 (PIC 2)

PERKARA :MAJLIS KHATAM QURAN 2019

TARIKH : 24 MEI 2019

TEMPAT  : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENGISIAN : SEMUA ANAK - ANAK SMA AL ATTAS PADA KALI INI , PIHAK SEKOLAH TELAH MENGADAKAN MAJLIS KHATAM QURAN PADA PAGI TERSEBUT YANG TELAH DIKETUAI OLEH USTAZ AHMAD WAN SYAKIR BIN WAN ABDUL HALIM ..
 MAJLIS BERJALAN DENGAN LANCARNYA DENGAN BERLATAR BELAKANGKAN HIASAN YANG INDAH DIREKA KHAS OLEH GURU KREATIF SEKOLAH INI SENDIRI  IAITU CIKGU HAFIZAH BT OMAR . DALAM SEGALA HAL DEKORASI HIASAN , BELIAU AKAN BERTUNGKUS LUMUS MENYIAPKAN SESUATU IDEA BERNAS BERSAMA - SAMA TEAMNYA....
 MELALUI SOKONGAN PENGETUA JUGA TIDAK KETINGGALAN KERANA PADA PAGI BERKENAAN PUAN  PENGETUA DATANG AWAL BAGI MEMBERIKAN KOMITMEN JITU AGAR MAJLIS BERJAYA DILAKSANAKAN .

Tag: #KHATAMQURAN