PERKARA : TAHNIAH TERPILIH SEBAGAI MUAZZIN SMA AL ATTAS .

TARIKH : 8 APRIL 2019

TEMPAT  : TAPAK PERHIMPUNAN PAGI

JAM : 7.30 PAGI

DIIRINGI OLEH : GPK HAL EHWAL PELAJAR USTAZ MOHD ZIN BIN MAT SAMAN

DISAMPAIKAN OLEH : PUAN PENGETUA PUAN ROSIAH BT ZAINAL

PENERIMA PENGHARGAAN : MOHD FADZIL BIN SA'DARI

DISELIA OLEH UNIT : BADAN PENGAWAS & DISIPLIN SEKOLAH

SU BADAN PENGAWAS : WAN NASYITAH BT WAN NAZRI

SU DISIPLIN : NURIZATTY BT ZAMRI

PENGISIAN : SETIAP KALI MASUK WAKTU AZAN  ZUHUR ,  SETIAP KALI  ITULAH ADIK MOHD FADZIL BIN SA' DARI  DARI TINGKATAN 5 BERGEGAS KE SURAU UNTUK MEMGAMBIL PELUANG MELAUNGKAN AZAN DI SEKITAR SMA AL ATTAS BAGI MEMBERIKAN ISYARAT KEPADA SEMUA WARGA DI SITU BAHAWA TELAH MASUKNYA WAKTU ZUHUR .
BELIAU MENGAMALKAN SIKAP BERLUMBA - LUMBA MENCARI PAHALA & SERING KALI DI LIHAT BERKESEMPATAN MELAUNGKAN AZAN WALAUPUN TERDAPAT JUGA PELAJAR LAIN YANG INGIN BERBUAT DEMIKIAN .
 SIKAP MULIA TERSEBUT MENJADI PERHATIAN PIHAK SEKOLAH & SATU PENGHARGAAN DIBERIKAN KEPADANYA AGAR PELAJAR LAIN DAPAT MENJADIKAN AMALAN KEBAIKANNYA SEBAGAI CONTOH TELADAN & IKUTAN PELAJAR LAIN.SEMUA WARGA SMAA MENGUCAPKAN SETINGGI - TINGGI TAHNIAH KERANA SIKAP ANDA MEMBUKTIKAN BAHAWA KEBAIKAN PERLU DIASUH AGAR SENTIASA BERTERUSAN UNTUK IKUTAN YANG LAIN .

Tag: #MUAZZINSMAA