PERKARA : PELANCARAN KEMPEN MARI MEMBACA 2019

TARIKH : 13 FEB 2019

JAM :7.30 PAGI

TEMPAT : TAPAK PERHIMPUNAN PAGI

PENGISIAN : PELANCARAN KEMPEN MARI MEMBACA DIADAKAN ADALAH UNTUK MENARIK MINAT PARA PELAJAR MENCINTAI AMALAN MEMBACA . PELANCARAN TERSEBUT DISOKONG OLEH PUAN PENGETUA KERANA MENURUT BELIAU MASIH LAGI TERDAPAT PARA PELAJAR YANG JARANG MENERAPKAN AMALAN MURNI INI . BELIAU JUGA TELAH SUDI MERASMIKAN PELANCARAN PADA PAGI TERSEBUT .

DIRASMIKAN OLEH : GPK KURIKULUM PUAN HANUM BT JABAR

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS