PERTANDINGAN LAMAN MERDEKA KALI KE -63 TAHUN 2020

DUNIA KREATIF ANDA BOLEH DILAKARKAN DI LAMAN SEKOLAH,JOM.PARA PELAJAR YANG KREATIF & INOVATIF BOLEH SERTAI PERTANDINGAN LAMAN MERDEKA ANJURAN KELAB RBT SMAA...HADIAH MENARIK MENANTI PEMENANG....SEBELUM ANDA MENINGGALKAN ALAM PERSEKOLAHAN SEKURANG - KURANGAN ANDA TELAH BERBAKTI KEPADA SEKOLAH ANDA DENGAN MEMBERIKAN HASIL TERBAIK BUAT SEKOLAH DI MANA ILMUMU DIBEKALKAN..

Tag: #PANITIARBT2020