PROGRAM TANYALAH USTAZ ( 02)

PENGACARA MAJLIS : USTAZAH ROHANA BT ABDUL LATIFF

PENCERAMAH : USTAZ HAJI SHARKAWI BIN HAJI SHAADAN

ANJURAN : BADAR AL ATTAS

SOALAN BERKAITAN HUKUM SYARAK YANG DITANYAKAN OLEH  PELAJAR :

1) APAKAH HUKUM MENDENGAR MUZIK ?

2) APAKAH HUKUM MENYIMPAN GAMBAR PEREMPUAN DI DALAM TELEFON ?

3) BATAS PERGAULAN DALAM ISLAM

#SOALAN TERSEBUT TELAHPUN DIJAWAB OLEH USTAZ YANG DITUGASKAN PADA RANCANGAN KALI INI DENGAN JELAS & CONTOH YANG NYATA...MELALUI PENERANGAN & PENCERAHAN TERSEBUT PARA PELAJAR MENDAPAT ILMU PENGETAHUAN BERGUNA ...

Tag: #BADAR