TERIMA KASIH CIKGU FATIHAH

PERKARA : TERIMA KASIH CIKGU FATIHAH

TARIKH : 22 MAC 2019

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENGISIAN : DIKESEMPATAN MAJLIS PELANCARAN MENTOR MENTEE , PIHAK SEKOLAH MENGHARGAI JASA CIKGU FATIHAH DENGAN MEMBERIKANNYA KESEMPATAN BERUCAP DI HADAPAN  SEMUA GURU & PELAJAR . SELAMA 3 BULAN CIKGU FATIHAH MENJADI GURU GANTI UNTUK GURU YANG BERCUTI BERSALIN . JASANYA AMAT DISANJUNG  OLEH SEMUA GURU  & PARA PELAJAR TERUTAMANYA PUAN PENGETUA PUAN ROSIAH BT ZAINAL .WARGA SMAA MENGUCAPKAN  SEMOGA  ANDA LEBIH BERJAYA DI LUAR SANA .

Tag: #GURUGANTI2019