PERKARA : RUMAH AMJAD PELAJAR TING 4 DIHEMPAP POKOK KELAPA .

TARIKH : 27  NOV 2019

TEMPAT  : KAWASAN RUMAH AMJAD

PENGISIAN : PIHAK SEKOLAH & GURU - GURU RASA SIMPATI ATAS NASIB YANG MENIMPA KELUARGA AMJAD KERANA PADA SEBAHAGIAN ATAS RUMAHNYA DITIMPA BATANG POKOK KELAPA . SELAKU GPK HEP USTAZ MOHD ZIN BIN MAT SAMAN DATANG MEMBERIKAN SUMBANGAN IKHLAS DARIPADA PIHAK SEKOLAH & SEMUA GURU .SEMOGA KELUARGA AMJAD TABAH ATAS KEJADIAN YANG MENIMPA .

Tag: #PRIHATINPELAJAR