PERKARA : PROGRAM MARI MENYUMBANG BUKU KE PUSAT SUMBER

TARIKH : 17 APRIL 2019

TEMPAT  :BILIK GURU

PENGISIAN :  SESIAPA SAHAJA SAMA ADA GURU MAHUPUN PELAJAR AMAT DIALU - ALUKAN UNTUK MENYUMBANG BAHAN BACAAN KEPADA PUSAT SUMBER . PROGRAM INI TELAH DIJALANKAN GENAP 5 TAHUN & SAMBUTANNYA MEMBERANGSANGKAN KERANA SETIAP TAHUN ADA SAHAJA INDIVIDU YANG SUDI MENYUMBANGKAN BUKU BUAT BACAAN ANAK - ANAK AL ATTAS .

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS