INFO SEMPENA CUTI MASISUPA ZON 1 2019

PERKARA : INFO CUTI SEMPENA MASISUPA ZON 1 2019

TARIKH CUTI : 21 FEB - 25 FEB 2019

TARIKH PERTANDINGAN MASISUPA:
 21 FEB - 24 FEB 2019

TEMPAT PERTANDINGAN :
 1) SMA AL ATTAS
 2) SMATAF

# CUTI TERSEBUT DIBERIKAN KERANA PADA HARI KHAMIS TELAH BERMULA BEBERAPA ACARA YANG DIPERTANDINGKAN..

# CUTI HANYA DIBERIKAN KEPADA PELAJAR YANG TIDAK MENYERTAI MANA - MANA ACARA .

# BAGI PELAJAR YANG MENYERTAI ACARA DALAM MASISUPA KALI INI , CUTI HANYA PADA HARI ISNIN SAHAJA , HARAP MAKLUM.

# BAGI SEMUA PELAJAR ASRAMA YANG TIDAK TERLIBAT ANDA BOLEH PULANG KE KAMPUNG PADA PETANG RABU 20 FEB 2019 SELEPAS WAKTU PERSEKOLAHAN TAMAT , HARAP MAKLUM ..

# BAGI SESIAPA YANG INGIN MENYOKONG KONTIJEN SMA AL ATTAS DALAM SETIAP  ACARA , KEDATANGAN ANDA AMAT DIALU - ALUKAN .

Tag: #MASISUPAZON12019