PERKARA : TAHNIAH ADIK SYAWAL DINOBATKAN SEBAGAI PESERTA LELAKI TERBAIK

TEMPAT    : MAAHAD SAS JENGKA

TARIKH     : 15 & 16 MAC 2019

MASA        : 8.30 PAGI

DIRASMIKAN OLEH  : KETUA PENOLONG PENGARAH BAHAGIAN PENDIDIKAN JABATAN AGAMA ISLAM PAHANG USTAZ ABU BAKAR BIN SAAD .

PENCAPAIAN : PESERTA LELAKI TERBAIK PROGRAM MUKHAYYAM ARABIY JATUH KEPADA ADIK SYAWAL DARI SMA AL ATTAS PEKAN..TAHNIAH DIUCAPKAN ..

Tag: #PANITIA BAHASA ARAB