MAJLIS PERPISAHAN PELAJAR TING 5 2017

SEMOGA KEJAYAAN MILIK KALIAN SEMUA .... 17 NOV 2017 MERUPAKAN TARIKH MENGHARGAI MALAHAN JAMUAN TERSEBUT DIADAKAN ADALAH BERTUJUAN UNTUK  MERAIKAN ANDA SELAMA 5 TAHUN DI SMA AL -ATTAS PEKAN . DIHARAP SETIAP PERJALANAN ANDA MENUJU KEJAYAAN BUAT DIRI KELAK ...

Tag: #JAMUANPERPISAHAN