TAKLIMAT PENGURUSAN PUSAT SUMBER

PERKARA : TAKLIMAT PENGURUSAN  PUSAT SUMBER

TARIKH : 3 JAN 2020

TEMPAT : SURAU ISKANDAR ZULKARNAIN

PENGISIAN : SETIAUSAHA PUSAT SUMBER MELAKSANAKAN PENELITIAN DARI SEGI KEHADIRAN PENGAWAS PUSAT SUMBER  PADA KALI INI .PROSES TERSEBUT BERTUJUAN UNTUK PENGURUSAN  BAGI MENSYUARAT KALI PERTAMA YANG AKAN DIADAKAN DALAM MASA TERDEKAT INI .

Tag: #PUSATSUMBER2020