PUSAT SUMBERKU TERCINTA

PERKARA : PUSAT SUMBER BERWAJAH BAHARU

TARIKAN KEPADA PELAJAR :
 1) MEMPUNYAI RUANG RIADAH UNTUK PELAJAR MENGHILANGKAN STRES

2) PELBAGAI PERMAINAN MENGUJI MINDA SEPERTI CONGKAK, CARROM, BLOCK IQ  & PELBAGAI LAGI

3)RUANG PAMERAN HASIL KREATIF PELAJAR DIWUJUDKAN UNTUK MEMPAMERKAN KEBOLEHMENJADIAN MURID - MURID ZAMAN INI.

4) LEBIH 8 AKTIVITI  DIANJURKAN SETIAP TAHUN..

" HIDUPKAN BUDAYA MEMBACA , BANGSA MEMBACA BANGSA BERJAYA "

Tag: #PUSATSUMBER