TEAM RAGBI KE LABUAN SABAH

GAMBAR KENANGAN AHLI KELAB RAGBI AL -ATTAS YANG AKAN BERTANDING DI LABUAN SABAH BERSAMA – SAMA GURU PENGIRING UTAMA CIKGU NORULIDZAD ISMAIL YANG BERLEPAS PADA 21 /9/2017. SEMOGA KEJAYAAN MILIK KALIAN AGAR DAPAT MENGHARUMKAN NAMA SMA AL –ATTAS PEKAN .

Tag: #TEAMRAGBI