JASAMU DIHARGAI

PERKARA : JASAMU DIHARGAI

TARIKH : 28 JUN 2019

TEMPAT : ANJUNG ILMU

PENGISIAN : WALAUPUN MINGGU PULANG KE KAMPUNG PADA MINGGU INI TETAPI TERDAPAT JUGA SESETENGAH PELAJAR YANG PULANG LEWAT MASIH LAGI DILIHAT MEMBANTU GURU MENGECAT BAGI KECERIAAN SEKOLAH..TAHNIAH KERANA HATI ANDA TERDIDIK UNTUK KEBAIKAN SEKOLAH...PIHAK SEKOLAH DOAKAN AGAR ANDA DILAHIRKAN MENJADI PEMIMPIN YANG BERJAYA MEMIMPIN KELAK....TERIMA KASIH ATAS BANTUAN ANAK - ANAK AL ATTAS DEMI SEKOLAH ANDA...

Tag: #4K2019