LAKONAN DRAMA HADIAH KOMSAS 'KUINGIN BERTERIMA KASIH'

PERKARA : LAKONAN DALAM PEMBELAJARAN TAJUK DRAMA HADIAH DALAM BUKU KOMSAS KUINGIN BERTERIMA KASIH.

TARIKH : 10 OKT 2018

KELAS : 1 AMANAH

JAM : 12 HINGGA 1 PTG

GURU : PN HUDHA JAMALUDIN

PENGISIAN : SERAMAI 6 ORANG  PELAJAR  DIBERIKAN WATAK MASING - MASING BAGI MENGHAYATI TEKNIK PENCERITAAN  UNTUK DILAKONKAN DI HADAPAN RAKAN  LAIN . CERITA INI MENGISAHKAN SEORANG PELAJAR BERNAMA HAYATI YANG MENERUSKAN KELANGSUNGAN HIDUP SELEPAS KEMATIAN AYAHNYA DI MEDAN PERANG .

Tag: #BAHASAMELAYU1A