PERKARA : PERTANDINGAN BASIKAL,MOTOR & KERETA BERHIAS

TARIKH : SEPANJANG BULAN KEMERDEKAAN

SYARAT : *TERBUKA KEPADA SEMUA WARGA SMAA*

ANJURAN : UNIT PUSAT SUMBER & USAHA SAMA UNIT KOKURIKULUM

TARIKH DIADILI : *SEPANJANG TARIKH 25 HINGGA 27 OGOS 2020*

TEMA : KEMERDEKAAN " MALAYSIA PRIHATIN"

# *SEMUA GURU , KAKITANGAN & PARA PELAJAR* DIALUKAN MEMASUKI PERTANDINGAN INI BAGI MENZAHIRKAN RASA CINTA AKAN NEGARA DI SAMPING MENJADI CONTOH IKUTAN SEMANGAT KEMERDEKAAN OLEH ANAK - ANAK PELAJAR SMAA.. HIASILAH  HATIMU DENGAN RASA SYUKUR ,AGAR KAUTAHU APA ITU NIKMAT BEBAS DIBUMI BERTUAH DENGAN REZEKI MELIMPAH..

Tag: #PUSATSUMBER2020