TAKLIMAT MESRA PUAN PENGETUA UNTUK PELAJAR TING 1

PERKARA : TAKLIMAT MESRA PUAN PENGETUA  UNTUK PELAJAR TING 1

TARIKH : 3 JAN 2020

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS PEKAN

PENGISIAN : PUAN PENGETUA AMAT MENGALU - ALUKAN KEDATANGAN PARA PELAJAR BAHARU TERUTAMANYA PELAJAR TING 1 KE SEK MEN AGAMA AL ATTAS PEKAN . SEMOGA KEJAYAAN SENTIASA BERSAMA ORANG YANG BERUSAHA .

Tag: #TING12020