PERKARA : GOTONG - ROYONG PENGAWAS PS LELAKI ..

TARIKH : 15 FEB 2020

TEMPAT : PUSAT SUMBER SMAA

PENGISIAN :SERAMAI 12 ORANG PPS LELAKI YANG TELAH HADIR KE PS BAGI MELANCARKAN PROSES PEMBERSIHAN BERKALA DI PUSAT SUMBER..TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TELAH HADIR MENGHULURKAN BANTUAN.

Tag: #PUSATSUMBER2020