JASA PENGAWAS PUSAT SUMBER DIKENANG

PERKARA : HARI MENGHARGAI JASA PENGAWAS PUSAT SUMBER

TARIKH     : 16 MEI 2018

TEMPAT    : PERKARANGAN SEKOLAH

JUMLAH PENGAWAS PUSAT SUMBER : 31 ORANG

SETIAUSAHA PUSAT SUMBER : PUAN NORRULHUDHA JAMALUDIN

PENGISIAN :

1)       SEMUA PENGAWAS PUSAT SUMBER DIBERIKAN PENGHARGAAN TERUTAMA DARI SUDUT   KATA – KATA SEMANGAT AGAR MEREKA SENTIASA MENGAJAK PARA PELAJAR KE PUSAT SUMBER DALAM MENGHIDUPKAN BUDAYA MEMBACA .

2)      MEREKA JUGA DIBERIKAN HADIAH SAGUHATI & MAKANAN PAGI SERTA BERGAMBAR MESRA DENGAN SETIAUSAHA PUSAT SUMBER ..

“ SEMOGA SEGALA AKTIVITI ANJURAN PUSAT SUMBER BERJALAN LANCAR ‘’

Tag: #PUSATSUMBER