BENGKEL BAHASA ARAB TING 1

PERKARA : BENGKEL BAHASA ARAB TING 1

TARIKH : 25 SEPT 2019

TEMPAT : SMAA

PENGISIAN : SEBAGAI PENDEKATAN TERBAIK  SATU BENGKEL MALAM KEBUDAYAAN BAHASA ARAB TELAH DIADAKAN PADA MALAM TERSEBUT BUAT PELAJAR TING 1 TERUTAMANYA .PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH ATAS USAHA BERTERUSAN BAGI MEMANTAPKAN PENGGUNAAN BAHASA ARAB DALAM KALANGAN PELAJAR .

Tag: #PUSATBAHASA