HARI RAMAH MESRA PELAJAR ASRAMA BERSAMA PN PENGETUA

PERKARA : HARI RAMAH MESRA PN PENGETUA BERSAMA PELAJAR ASRAMA

TARIKH :21 OKT 2018

JAM : 9.30 PAGI

DIHADIRI OLEH :
 GPK KURIKULUM ( PN HANUM JABAR)
 GPK HEM ( EN MOHD ZIN MAT SAMAN)
 WARDEN ASRAMA
 EXCO ASRAMA
 SEMUA PENGHUNI ASRAMA

PENGISIAN : PN PENGETUA MENITIPKAN BEBERAPA HAL YANG BERKAITAN ASRAMA & BERHARAP ANAK - ANAK PELAJAR YANG MENGHUNI ASRAMA DAPAT BEKERJASAMA DALAM SEGALA  HAL..SELEPAS MINGGU RAMAH MESRA GURU YANG HADIR BERSAMA - SAMA BERGANDING BAHU BERGOTONG - ROYONG DENGAN SEMUA PENGHUNI ASRAMA MEMBERSIHKAN KAWASAN SEKITAR ASRAMA ..

Tag: #ASRAMAALATTAS