PERKARA : CERAMAH & SUNTIKAN HPV KEPADA SEMUA PELAJAR PEREMPUAN TING 1 2019

TARIKH : 1 MAC 2019

MASA : 8.00 PAGI

TEMPAT  : BILIK SEMINAR 2 SMAA

PENGISIAN : PARA JURURAWAT DATANG SEAWAL JAM 8.30 PAGI BAGI MEMBERIKAN PENERANGAN TERLEBIH DAHULU BERKAITAN SUNTIKAN YANG AKAN DIBERIKAN SEBENTAR LAGI . SETIAP VAKSIN YANG DIBERIKAN MEMPUNYAI KEBAIKAN & SEBAB KENAPA PERLU PARA PELAJAR TERSEBUT MENGAMBIL SUNTIKAN TERSEBUT  AGAR PERKARA YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU..

Tag: #KESIHATAN2019