HIASAN RUMAH SUKAN

PERKARA : HIASAN RUMAH SUKAN ( BERTEMAKAN PADANG PASIR )

TARIKH : 31 JAN 2019

JAM : 9 . 30 MLM

TEMPAT : SMAA

PENGISIAN : SEMUA AHLI RUMAH SUKAN MENGINGINKAN KEMENANGAN BAGI MEMPEROLEH GELARAN RUMAH SUKAN TERCANTIK...MEREKA BERTUNGKUS LUMUS BAGI MENYIAPKAN PELBAGAI HIASAN UNTUK DILETAKKAN DI BAWAH KHEMAH PADA HARI KEJADIAN ( JUMAAT 1 FEB 2019 ) .
 PADA TAHUN INI ADMIN MERUPAKAN AHLI RUMAH SUKAN ABU BAKAR MENGHARAPKAN AGAR RUMAH SUKAN KAMI MERAIH JUARA MENGALAHKAN RUMAH SAIDINA UMAR YANG MENDAPAT GELARAN JUARA TAHUN LALU.. SEBAGAI PENGETUA , PUAN ROSIAH BT ZAINAL BEGITU TERUJA AKAN KERJASAMA YANG DITUNJUKKAN OLEH SEMUA AHLI RUMAH SUKAN .MENURUT KATA BELIAU LAGI , KERJASAMA TERSEBUT AKAN TIMBUL APABILA SEMUA MEMAINKAN PERANAN PENTING TERUTAMANYA BARISAN GPK , GURU & PARA PELAJAR .
 BELIAU JUGA TIDAK SABAR  UNTUK  MELIHAT PERTANDINGAN MENGHIAS RUMAH SUKAN KERANA TERDAPAT PELBAGAI HIASAN MENARIK HASIL KREATIVITI GURU & PELAJAR .

Tag: #RUMAHSUKAN2019