BUTTON PROGRAM MARI MEMBACA TAHUN 2020

PERKARA : BUTTON PROGRAM MARI MEMBACA

TARIKH : 3 JAN 2020

PENGISIAN : BUTTON PROGRAM MARI MEMBACA DITEMPAH KHAS BERTUJUAN UNTUK MENARIK MINAT PELAJAR MENGHIDUPKAN BUDAYA MEMBACA DI HADAPAN PELAJAR LAIN KETIKA DI TAPAK PERHIMPUNAN . PROGRAM INI DILAKSANAKAN BAGI MENYAHUT SERUAN PROGRAM " JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT " . BAGI PELAJAR YANG MEMASUKI PROGRAM INI BUTTON TERSEBUT AKAN DIBERIKAN SECARA PERCUMA KERANA BERANI MENYAHUT CABARAN MEMBACA ITU . PADA AKHIR TAHUN PULA PEMENANG BAGI KATEGORI TERSEBUT AKAN DISEDIAKAN HADIAH SERTA CENDERAHATI .

Tag: #PUSATSUMBER2020