ALUNAN BACAAN AL QURAN

PERKARA : BACAAN AYAT SUCI AL - QURAN SEBELUM PEMBELAJARAN BERMULA

HARI : SELASA  HINGGA KHAMIS

JAM : 7.40 PAGI ( MASA MENGAJAR PERTAMA )

PENGISIAN : PADA HARI YANG DITETAPKAN , GURU YANG MENGAJAR PADA WAKTU PERTAMA AKAN MEMBERIKAN RUANG MASA MEMBACA AL - QURAN BERSAMA - SAMA SEMUA PELAJAR . BACAAN SATU MUKA SURAT DILAKSANAKAN AGAR PARA PELAJAR LEBIH TENANG KETIKA MENUNTUT ILMU KE ARAH KECEMERLANGAN.

Tag: #KEROHANIANSEKOLAH