TERIMA KASIH BANK RAKYAT ATAS PEMBERIAN KEK HARI GURU 2019

PERKARA : TERIMA KASIH BANK RAKYAT ATAS PEMBERIAN KEK HARI GURU

TARIKH : 10 APRIL 2019

TEMPAT  : PEJABAT SMAA

PENGISIAN : WAKIL BANK RAKYAT PEKAN DATANG KE AL ATTAS MEMBERIKAN SEBIJI KEK UCAPAN SEMPENA HARI GURU YANG AKAN BERLANSUNG 16 MEI 2019 . MEMANDANGKAN PADA TARIKH TERSEBUT UMAT ISLAM MENJALANI IBADAH PUASA DENGAN ITU PIHAK BANK RAKYAT MEMBERIKAN KEK TERSEBUT LEBIH AWAL DARI TARIKHNYA..
 PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN BANK RAKYAT MENYUMBANGKAN KEK BUAT SEMUA WARGA PENDIDIK SMAA PADA TAHUN INI .

Tag: #SELAMATHARIGURU2019