Sekolah Menengah Agama Al-Ihsan

Selangkah Di Hadapan

LENSA SEKOLAH | PEMANTAUAN AUDIT DALAMAN MS ISO 9001:2015 SMAN

KUANTAN - Jawatankuasa ISO SM Agama Al Ihsan telah menerima kunjungan Pemantau Audit Dalaman MS ISO 9001:2015 bagi memenuhi syarat MS ISO 9001:2015 Sekolah Menengah Agama Negeri (SMAN) bertempat di Bilik Gerakan SM Agama Al-Ihsan. Tujuan pemantauan tersebut adalah untuk melihat dan menilai tahap kepatuhan dan keakuran kakitangan guru dan bukan guru dalam melaksanakan tugas dibawah tanggungjawab masing-masing secara tidak langsung mematuhi garis panduan MS ISO 9001:2015 yang telah ditetapkan oleh Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP). Pihak sekolah turut merakamkan ucapan tahniah kepada semua kakitangan guru dan bukan guru dalam usaha mewujudkan suatu perubahan dalan konsep suasana persekitaran bekerja pada masa hadapan.

Tag: 2021 ISO