Sekolah Menengah Agama Al-Ihsan

Selangkah Di Hadapan

LENSA SEKOLAH | PENGORBANAN-MU TERSEMAT DIHATI

KUANTAN - Pihak sekolah telah mengadakan satu majlis bagi menghargai jasa dan pengorbanan Yang Diraikan, Ustazah Wan Rafikah Binti Hj. Wan Musa, Ketua Panitia Bahasa Arab. Majlis tersebut turut dihadiri oleh Yang Berbahagia, Hj. Husni Bin Mohamad Diah, Yang Dipertua PIBG SM Agama Al-Ihsan. Majlis tersebut telah disempurnakan oleh Tuan Pengetua,  Hj. Mustaparudin Bin Osman. Untuk makluman, Ustazah Wan Rafikah Binti Hj. Wan Musa merupakan seorang guru yang berdedikasi dalam melaksanakan tanggungjawab yang telah diberikan kepada beliau. Beliau juga sangat disenangi dalam kalangan guru mahupun pelajar. Justeru, pihak pentadbiran sekolah mendoakan semoga Ustazah Wan Rafikah Binti Hj. Wan Musa selamat berkhidmat di tempat baharu iaitu di SM Agama Al-Wosto. Selamat Maju Jaya!

Tag: PERKHIDMATAN 2018